Villa Schoongezight - Somerset West


Deze riante 10 persoons familiewoning ligt in een villawijk en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg ( N2 ) en de omgeving is zeer rustgevend en diverse golfbanen zijn in de direkte omgeving en ligt bovendien aan het begin van de wijnroute. Winkels en restaurants zijn op loopafstand.

Deze villa heeft twee woonlagen en is zeer geschikt voor twee echtparen met kinderen. Een ruime entree met gasten toilet. De woning heeft ruime living met plavuizen met vloerverwarming en een fraaie open haard. Een ruime open keuken met alle noodzakelijke apparatuur , 4 slaapkamers, waarvan 3 op de eerste etage met 2 moderne ingerichte badkamers. Beneden één slaapkamer met Airco en eveneens een modern ingerichte badkamer. Een kantoor met een Internet aansluiting en eveneens een slaapgelegenheid.

Inpandige garage voor 2 auto's, carport en het toegangshek is op afstand bedienbaar. Diverse terrassen die een prachtige aangelegde tuin ( 1300 m2 ) omzomen. Verder is deze villa volledig beveiligd en heeft een alarm systeem.

Te huur voor korte of langere periode 

(Klik op de foto's voor een vergroting)

Copyright © 2002- Huurvakantiehuis.nl - Hosting & design: Europroducer.nl